Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/glant.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4691
Køb og salg | GLANT
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/glant.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5940
+45 60 13 90 47 clcbyg@gmail.com

Vil du gerne af med din gamle lejlighed eller dit loftsrum?

Med tiden er det svært at holde en lejlighed i tip-top stand, hvilket kan være problematisk, hvis du gerne vil af med den. Har du problemer med at komme af med din gamle lejlighed? Så kontakt os hos GLANT ApS.

Lad os tage os af din lejlighed

Et hjem er meget mere end bare nogle vægge og et tag. Et hjem rummer utallige minder, og derfor kan det være svært at skille sig af med ens gamle lejlighed. Der kommer dog en tid, hvor det er på tide at komme videre.

Hvis du gerne vil af med din lejlighed, så vil vi gerne høre fra dig. Vi lever af at købe lejligheder, som har mistet tidligere stunders flotte udseende, og vi sætter dem i stand, så de får nyt liv. Din lejlighed kommer med andre ord til at være i trygge hænder.

Bruger du ikke dit loftrum?

Vi istandsætter ikke blot lejligheder. Rigtig mange har et loftrum, som ikke bliver brugt til andet end at samle støv. Kender du til det?

Vi er eksperter i at lave lækre lejligheder ud af ubrugte loftrum – en ekspertise, vi har udviklet gennem flere års arbejde med renovering og istandsættelse. Og loftrummet behøver ikke at være kæmpestort for, at vi kan arbejde med det.

Kontakt os til en snak

Ligger du inde med spørgsmål til vores arbejde vedrørende køb og renovering af gamle lejligheder og loftrum, eller er du klar til sælge, er du mere end velkommen til at kontakte os. Det kan gøres via telefon på tlf. 60 13 90 47. Derudover kan du skrive til os via kontaktformularen her på siden.

Vi er altid klar på at tage en snak og besvarer gerne eventuelle tvivlsspørgsmål.

Kontakt GLANT ApS for et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt.