Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/glant.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4691
Om os | GLANT
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/glant.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5940
+45 60 13 90 47 clcbyg@gmail.com

OM GLANT ApS

Ved tømrermester og bygningskonstruktør Claus Lund Clausen

VELKOMMEN HOS EN SOLID OG NYTÆNKENDE SAMARBEJDSPARTNER

Hos GLANT ApS er vi specialister i alt vedrørende ombygning og renovering af lejligheder. Og vi bygger altid på faste principper om kvalitet og ordentlighed!

Glant Aps er grundlagt af tømrermester Claus Lund Clausen. Hans sønderjyske rødder fornægter sig ikke, og ligger også til grund for firmaets navn. I “Synnejylland” bruges ordet GLANT i flæng om noget der er praktisk, godt, rart og behageligt. Og det er præcis den slags rammer, vi ønsker at bygge for vores kunder.

 

Gennem årene har vi samlet en solid erfaring omkring nænsom eller gennemgribende renovering af boliger og inddragelse af loftsrum til beboelse. Med udgangspunkt i Odense og Fyn hjælper vi vores kunder med at udnytte skjulte kvadratmeter i boligen, og ser ofte muligheder, hvor andre ser begrænsninger.

Vi vægter en tæt dialog meget højt, og som kunde er du altid med på råd gennem hele processen, uanset arbejdets omfang. Kun på den måde kan vi realisere dine boligdrømme i kombination med

vores kompetencer. Vi har et erfarent team af dygtige, danske håndværkere, som alle deler vores passion for det gode håndværk.

GARANTI FOR KVALITET

Vi står 100% inde for det arbejde vi udfører. Vi er naturligvis medlem af Byg Garanti ordningen, hvilket er din sikkerhed for veludført håndværk!

Her er et udsnit af nogle af de opgaver, vi udfører:
  • Renovering af lejligheder
  • Inddragelse af loftsrum til beboelse
  • Taglejligheder i ejerforeninger
  • Rådgivning og renovering i forbindelse med køb og salg af lejligheder

Prisen på opgaverne varierer naturligvis alt efter omfanget, men er altid fair og afspejler vores høje ambitioner om at levere kvalitet. Vi tager gerne en snak og udformer et uforpligtende tilbud, så du kan få en idé om prislejet på dine boligdrømme. Vi lytter til dine idéer og kan ved hjælp af vores ekspertise komme med løsningsforslag. Måske har du selv et billede af, hvordan det hele skal se ud, og så står vi klar til at realisere dine ønsker.

Er du interesseret i at høre mere om, hvem vi er, og hvad vi laver er du altid velkommen til at kontakte. 

 

Tømrermester  Claus Lund Clausen

 på tlf. 60 13 90 47 eller clc@glant.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig !

Kontakt GLANT ApS for et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt.