Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/glant.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4691
Renovering af lejligheder | GLANT
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/glant.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5940
+45 60 13 90 47 clcbyg@gmail.com

Få en ny lejlighed i form af en professionel renovering

Drømmer du om mere plads i en flot og moderne lejlighed? Lad GLANT ApS renovere din lejlighed, så den får et personligt præg efter dine idéer. Vi har stor erfaring med renoveringsarbejde, og vi både giver dig mere plads og skaber et udseende, der matcher dine behov. Vi udfører renoveringer på hele Fyn, og vi er alsidige, kreative og ikke mindst grundige i vores arbejde.

 

Slip for en flytning

En renovering er et godt alternativ til en flytning og rummer mange fordele. En renovering er oftest billigere end en flytning på lang sigt, da lejlighedens værdi stiger i takt med renoveringen. Dertil er du fri for at flytte til nye og uvante rammer. Lejlighedsvis giver en renovering af GLANT ApS et personligt præg. Vi udfører renoveringen, som du ønsker det og tilbyder holdbare og moderne løsninger.

 

Kun fantasien sætter grænser

Via vores erfaring tilbyder vi flere forskellige løsninger. En renovering kan være mange ting, men vi finder altid en måde at gøre dig tilfreds på. Vi udfører alt fra udnyttelse og indretning af et tørlagt loftsrum til konstruktionsændringer i boligens rum. Hvis du går med et specifikt ønske, har vi erfaringen og kreativiteten til at opfylde det.

 

Du får professionel hjælp

Alle opgaver bliver mødt med et stort engagement af professionelle folk, der brænder for faget. Vi er nysgerrige, arbejdsomme, fleksible og grundige. Vores arbejde bliver altid udført til aftalt tid under professionelle rammer. For os er det vigtigt, at der er respekt og tryghed omkring arbejdsprocessen.

 

Lad os starte processen allerede i dag

En renovering kræver nøje overvejelse. Den overvejelse vil vi gerne inddrages i, og derfor tilbyder vi selvfølgelig en uforpligtende snak angående din renovering. Vi lytter glædeligt og deler ud af gode råd og løsningsforslag til processen. Er du interesseret i at høre mere, kan du kontakte os allerede i dag på 60 13 90 47.

Kontakt GLANT ApS for et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt.