Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/glant.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4691
Taglejligheder i ejerforeninger | GLANT
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/glant.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5940
+45 60 13 90 47 clcbyg@gmail.com

Udnyt dit gamle loftsrum på bedste vis

Hos GLANT ApS er vi specialister i at lave loftsrum om til moderne lejligheder. Det har mange fordele, og på den måde udnytter du lejlighedskompleksets potentiale. Vi sørger for, at alt går til efter reglerne med byggetilladelse og overholdelse af diverse regler.

Sælg byggeretten og få et nyt tag gratis

Er du medlem af en ejerforening, hvor taget godt kunne trænge til en udskiftning? Sælg byggeretten, og lad GLANT ApS lave en ny taglejlighed med et splinternyt tag til jer gratis. På den måde får I i foreningen et nyt tag, uden at det kommer til at koste jer en krone. Det er smart, og I vil kunne bruge pengene på noget andet.

Men stiger varme- og energiregningen ikke med en ekstra lejlighed?

Med udnyttelse af et tomt loftsrum kan det være nærliggende at tro, at varme- og energiregningen vil stige. Men oftest vil effekten være den modsatte. Ved at bygge en taglejlighed sikrer du nemlig, at loftsrummet ikke er iskoldt i de kolde vintermåneder. Det giver en positiv effekt på regningen.

Del udgifterne og få holdbare lejere

Ved at lade os bygge en taglejlighed bliver ejerforeningen ikke den eneste, der står med udgifterne. Fremover vil fællesudgifterne blive splittet til stor fordel for dig og de øvrige beboere. Dertil vil den færdige lejlighed være en lejlighed af større format. Det tiltrækker mere stabile lejere, der vil bo der i en længere periode. Engagementet i ejendommens vedligeholdelse kan derfor være stort, og det kan blive nemmere at få gennemført større investeringer.

Indretning af loftsrum til en favorabel pris

Hos GLANT Aps laver vi indretning af loftsrum til en favorabel pris. Vi er grundige og sørger for, at du og dine medbeboere kommer til orde. Er du interesseret i at høre mere, kan du kontakte os på 60 13 90 47 for at få en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde.

Kontakt GLANT ApS for et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt.