​GLANT ApS ved tømrermester
​og bygningskonstruktør Claus

Velkommen hos en solid og nytænkende samarbejdspartner. Hos GLANT ApS er vi specialister i alt vedrørende ombygning og totalentreprise. Og vi bygger altid på faste principper om kvalitet og ordentlighed!

Glant Aps er grundlagt af tømrermester Claus Lund Clausen. Hans sønderjyske rødder fornægter sig ikke, og ligger også til grund for firmaets navn. I “Synnejylland” bruges ordet GLANT i flæng om noget der er praktisk, godt, rart og behageligt. Og det er præcis den slags rammer, vi ønsker at bygge for vores kunder.

​Gennem årene har vi samlet en solid erfaring omkring nænsom eller gennemgribende renovering af boliger og inddragelse af loftsrum til beboelse. Med udgangspunkt i Odense og Fyn hjælper vi vores kunder med at udnytte skjulte kvadratmeter i boligen, og ser ofte muligheder, hvor andre ser begrænsninger.

Vi vægter en tæt dialog meget højt, og som kunde er du altid med på råd gennem hele processen, uanset arbejdets omfang. Kun på den måde kan vi realisere dine boligdrømme i kombination med vores kompetencer. Vi har et erfarent team af dygtige, danske håndværkere, som alle deler vores passion for det gode håndværk.

​Garanti for kvalitet

Vi står 100% inde for det arbejde vi udfører. Vi er naturligvis medlem af Byg Garanti ordningen, hvilket er din sikkerhed for veludført håndværk!

Her er et udsnit af nogle af de opgaver, vi udfører

  • totalentreprise

  • Renovering af lejligheder
  • Inddragelse af loftsrum til beboelse
  • Taglejligheder i ejerforeninger
  • Rådgivning og renovering i forbindelse med køb og salg af lejligheder

​Prisen på opgaverne varierer naturligvis alt efter omfanget, men er altid fair og afspejler vores høje ambitioner om at levere kvalitet. Vi tager gerne en snak og udformer et uforpligtende tilbud, så du kan få en idé om prislejet på dine boligdrømme.

Vi lytter til dine idéer og kan ved hjælp af vores ekspertise komme med løsningsforslag. Måske har du selv et billede af, hvordan det hele skal se ud, og så står vi klar til at realisere dine ønsker.

Er du interesseret i at høre mere om, hvem vi er, og hvad vi laver er du altid velkommen til at kontakte os.

Vil du have et uforpligtende tilbud

​Kontakt GLANT ApS i dag for et gratis og ​uforpligtende tilbud på dit næste projekt.

Måske kan vi gøre dine drømme til virkelighed?

Kontakt GLANT ApS

Bregnevej 13B
5220 Odense SØ


E-mail: clc@glant.dk
Telefon: 60 13 90 47

Byg Garanti

​Hos GLANT ApS er du økonomisk sikret med Byg Garanti