​Benyt loftsrummet
​og udvid din bolig

Hos GLANT ApS står vi klar til at realisere din drøm om af udvide din bolig. Lad os bruge dit tørlagte loftsrum til at skabe drømme boligen til dig.

Vi har stor erfaring med at bruge loftsrum til udvidelse af boliger og vi er klar til at gøre det samme ved din bolig. Der er tilmed gode fordele ved at udvide din bolig med det tomme loftsrum.

Mere plads - samme regning

Alt for mange loftsrum bliver brugt til opbevaring af møbler og hårde hvidevarer, der ikke er i brug. Derfor er det reelt spildplads. Lad GLANT ApS sørge for, at du får udnyttet alle dine kvadratmeter.

Men hvad med regningen, tænker du? Den forbliver såmænd den samme, da loftsrummets kulde i vintermånederne er skadelig for din energi- og varmeregning. Loftet vil blive en del af boligen og dermed være bedre økonomisk.​

Du er med på råd hele vejen

​GLANT ApS kan realisere din drøm. Vi lytter til dig og tilbyder moderne og kreative løsninger for at sikre, at du får det ønskede resultat. Vi ser muligheder i stedet for begrænsninger, og du kommer naturligvis med på råd hele vejen, så du får den perfekte lejlighed. Ved inddragelse af loftrummet til beboelse udnytter du alle dine kvadratmeter på bedste vis og får en moderne bolig med et personligt præg.

Få taget udskiftet

​Når loftrummet udnyttes, vil taget oftest skulle skiftes ud. Derfor er det en oplagt mulighed at slå to fluer med et smæk, hvis du har en gammel tagkonstruktion, du gerne vil have udskiftet. I den forbindelse kan vi tilbyde et nyt og moderne tag efter dine ønsker, og det er kun fantasien, der sætter grænser for et nyt tag og udnyttelse af loftsrummet.

Få et uforpligtende tilbud

Det er et stor projekt at inddrage loftsrummet til beboelse. Derfor er det heller ikke noget, der besluttes over en eftermiddag.

Vi tilbyder et uforpligtende tilbud på ombygningen, og vi fortæller gerne om vores metoder og arbejdsprocesser. Dertil lyttes der selvfølgelig til dine overvejelser og ønsker. Er du interesseret i at høre mere, kan du kontakte os på telefon 60 13 90 47 eller clc@glant.dk.

Se vores

referencer her

​​Renovering af loftsrum

​Renovering i privat ejendom og blevet klargjort til maler.

Ny 1. sal

​Udnyttelse af 1. sal i hus.

Vil du have et uforpligtende tilbud

​Kontakt GLANT ApS i dag for et gratis og ​uforpligtende tilbud på dit næste projekt.

Måske kan vi gøre dine drømme til virkelighed?

Kontakt GLANT ApS

Bregnevej 13B
5220 Odense SØ


E-mail: clc@glant.dk
Telefon: 60 13 90 47

Byg Garanti

​Hos GLANT ApS er du økonomisk sikret med Byg Garanti